Zapisnik sa 9. sjednice

Ad – 1
Nakon što je Zapisnik dopunjen po predlogu Vladimira Čađenovića, člana Komisije, Komisija je isti usvojila sa deset glasova za. Predsjednik Komisije bio je uzdržan jer nije prisusutvovao prethodnoj sjednici.

Ad – 2
Komisija je utvrdila izvod iz biračkog spiska za biračka mjesta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izborima za izbor odbornika u Skupštinu opštine Herceg Novi koji su raspisani za 9. maj 2021. godine.

Ad – 3
Komisija je donijela rješenja o imenovanju biračkih odbora u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izborima za izbor odbornika u Skupštinu opštine Herceg Novi koji su raspisani za 9.maj 2021. godine. Rješenja su objavljena na web stranici Komisije.

Ad – 4
Komisija je u okviru ove tačke dnevnog reda nastavila razmatranje Informacije i sprovedenom uvidu Službe Državne izborne komisije u birački spisak, kao i druge baze podataka i registre, u susret lokalnim izborima u Herceg novom, zakazanim za 9. maj 2021. godine.
Sa sedam glasova za i jednim uzdržanim Komisija je odlučila da Informaciju dostavi Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Članovi Komisije Dražen Medojević, Koča Đurišić i Vladimir Čađenović napustili su sjednicu prije izjašnjenja Komisije o ovom pitanju.

Attachments

Name Size Type
Zapisnik sa 9. sjednice 367.08 Kb pdf
15/06/2021